Tanácsadás

Ügyfeleink számára a biztonsági megoldások integrálása mellett IT biztonsági tanácsadást is biztosítunk, amellyel portfóliónkat még komplexebbé és sokrétűvé tettük. Többéves szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi azt, hogy akár nagy volumenű intézmények, akár kis- vagy középvállalkozások számára is szakszerű auditot vezessünk le a törvényi vagy szabványi megfeleltetés tükrében, valamint a feltárt hiányosságok, kockázatok mértékét hatékonyan csökkentsük.

Mérnökeink több éves szakértelemmel rendelkeznek számos gyártó portfóliójába tartozó termék kapcsán, így igény esetén – eseti vagy állandó jelleggel – készséggel tudunk kiemelkedő szintű technológiai tanácsadást nyújtani, illetve támogatással szolgálni bevezetés előtt, alatt, vagy már bevezetett termékhez kapcsolódóan. Gyártói partneri szerződéseink lehetővé teszik, hogy a portfóliónkba tartozó gyártók termékei terén hivatalos, közvetlenül a gyártótól érkező állásfoglalást szolgáltassunk ügyfeleinknek.

Több mint tíz éves szállítói tapasztalatunk szerint a biztonsági megoldások egyik legfontosabb alappillérje a megfelelő tervezés mellett a rendszerek pontos, és verziókövetéssel rendelkező dokumentálása, valamint a jól ismert üzletfolytonossági és katasztrófa tervek (BCP/DRP) elkészítése, továbbá ezek tényleges felmérése és végrehajtása. Jellemzően ezen informatikai rendelkezésre állása kritikus az üzletmenet szempontjából. Figyelembe véve az informatikai kockázatokat, kiemelt fontossággal kezeljük ezek elkészítését, hiszen az információbiztonsági szabályzatok kidolgozása csak ezekre épülhet, és ezek figyelembevételével betartathatók a szervezeten belül és kívül egyaránt.

Ügyfeleink számára rendszeresen tartunk – jellemzően a szállított rendszereinkhez kapcsolódó – oktatásokat, melyet minden esetben az ügyfél igényeihez szabottan rugalmasan rendezünk meg, valamint nem ritka, hogy ügyfeleink audit előtt kérnek bennünket arra, hogy készítsük fel őket és rendszereiket a zökkenőmentes vizsgálatra.