Tőzsdére készül a CDSYS!

 Compliance Data Systems Kft. 2022. elején elhatározta formaváltását zártkörűen működő részvénytársasággá. Az átalakuláshoz vezető adminisztratív folyamat elindult, és a jogutód társaság várhatóan júliusban bejegyzésre kerül.
 
A változások ezzel azonban még nem érnek véget: cél a nyilvánosan működő részvénytársasági forma, irány a Budapesti Értéktőzsde.
 
Cégünk sikeresen pályázott és nyert a BÉT mentor programjában, amit a gyors növekedési potenciállal rendelkező, transzparens tőzsdei működés felé nyitott vállalkozások tőzsdei felkészülésének szakmai támogatására indított a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Az aláírt Támogatási Megállapodás értelmében a BÉT által akkreditált tanácsadó közreműködésével felkészítjük szervezetünket, hogy zártkörű tőkeemelés végrehajtását követően megjelenjünk a BÉT Xtend piacán.
 
A CDSYS a továbbiakban is az információbiztonsághoz kapcsolódó területeken kíván tevékenykedni, de a jelenlegi üzleti működési modell átalakítása a cél. Terveink között szerepel saját termék fejlesztés, valamint egyedi, specializált szolgáltatással való megjelenés a hazai mellett a nemzetközi piacon is, és az akvizíciókon keresztüli erőteljes piaci növekedés.

2022.06.16.