Végpontvédelem

A végpontbiztonság továbbra is kritikus fontosságú, azonban a hatékony megoldás kialakítása nagyobb kihívást jelent, mint valaha. Mindemellett a mai napig meg kell küzdeni a szervezetekben a teljesítménybeli kompromisszumok diktálta feltételekkel. Mindemellett a pénzügyi területen tapasztalt hatósági megfelelési elvárások komoly feladat elé állítják mind ügyfeleinket mind Bennünket a ’mezei’ Windows munkaállomásokon túlmutató végpontok erdeiében.

A mai modern végpontvédelmi megoldások akár több 10 átfogó megközelítéssel igyekeznek fellépni a ma jellemző fenyegetések ellen, széleskörű és mélységi védelmet nyújtva a célzott támadások ellen olyan új generációs technológiák segítségével, amelyek fejlett gépi tanulást, a fájlok reputációjának elemzését és valós idejű viselkedés-megfigyelést alkalmaznak. A jól ismertebbek közül csak néhányat említve:

Mindemellett olyan új irányok mellett sem szabad szó nélkül elmennünk, amik jelenleg még csak egy-egy új irányvonalat vizionálva képvisel az adott gyártó megoldása, szintén csak néhány példa: