Biztonsági megoldások

A cégünk által nyújtott biztonsági szolgáltatások a piacon fellelhető biztonsági megoldások széles körét lefedik, igazodva az egyre komplexebbé váló elvárásokhoz.

Azokban a hálózati struktúrákban, ahol a végponti védelem hagyományos formái nem alkalmazhatóak a kellő hatásfok mellett, illetve kevésnek bizonyulnak a kártevők és az esetleges támadásokkal szemben, a rendszerlezáráson nyugvó védelem jelentheti a megoldást. Az erőforrások hozzáférésének szabályozását ezekben a beágyazott rendszerekben a Symantec Critical System Protection látja el.

A vállalati hálózatok „határvédelme” érdekében napjainkban már nem feltétlenül bizonyul elegendőnek a klasszikus értelemben vett tűzfalak használata. Cégünk a Symantec által kínált piacvezető webbiztonsági megoldásait implementelják ügyfeleink belső hálózatába fizikai, virtuális architektúrába vagy felhős szolgáltatásként ügyfeleink igényeinek megfelelően.

A webbiztonsági szolgáltatások mellett kiemelkedő fontossággal bír a megbízható végpontvédelmi rendszerek kiépítése nagyvállalati környezetben. A Symantech Endpoint Protection gyártói megoldás új generációs technológiáinak segítségével célzottan, nagy hatásfokkal lép fel az esetleges támadásokkal szemben.

A komplex, réteges támadások előfordulása ma már nem elhanyagolható jelenség a kibertérben; erre való tekintettel szakértőink magas szintű és rétegzett védelmet biztosító Symantec ATP gyártói megoldásokkal dolgoznak.

Szolgáltatásainkról részletesebben a fenti menüpontokban tájékozódhatnak.

képpp