Biztonsági megoldások

A cégünk által nyújtott biztonsági szolgáltatások a piacon fellelhető biztonsági megoldások széles körét lefedik, igazodva az egyre komplexebbé váló elvárásokhoz.

Azokban a hálózati struktúrákban, ahol a végponti védelem hagyományos formái nem alkalmazhatóak a kellő hatásfok mellett, illetve kevésnek bizonyulnak a kártevők és az esetleges támadásokkal szemben, a rendszerlezáráson nyugvó védelem jelentheti a megoldást. Az erőforrások hozzáférésének szabályozását ezekben a beágyazott rendszerekben a Symantec Critical System Protection látja el.

A komplex, réteges támadások előfordulása ma már nem elhanyagolható jelenség a kibertérben, erre való tekintettel szakértőink magas szintű és rétegzett védelmet biztosító Symantec EDR (ATP) gyártói megoldásokkal dolgoznak.

A vállalati hálózatok „határvédelme” érdekében napjainkban már nem feltétlenül bizonyul elegendőnek a klasszikus értelemben vett tűzfalak használata. Cégünk a Symantec által kínált piacvezető webbiztonsági proxy és izolációs megoldásait implementelja ügyfeleink belső hálózatába fizikai, virtuális architektúrába vagy felhős szolgáltatásként ügyfeleink igényeinek megfelelően. Tűzfalak tekintetében a Palo Alto és a Check Point következő generációs megoldásaira (NGFW) alapozva építünk ki védelmi vonalat az ügyfelek számára.

A webbiztonsági szolgáltatások mellett kiemelkedő fontossággal bír a megbízható végpontvédelmi rendszerek kiépítése nagyvállalati környezetben. A Symantec Endpoint Protection gyártói megoldás új generációs technológiáinak segítségével célzottan, nagy hatásfokkal lép fel az esetleges támadásokkal szemben.

A biztonsági eseményekkel kapcsolatos feladatok hatékony ellátására az IBM Security QRadar SIEM-jét ajánljuk és vezetjük be, piacvezető megoldásként Magyarországon is több helyen alkalmazzák már megelégedettséggel.

A vállalati és személyes adatok védelme az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kapott, az üzlet szempontjából hatalmas értéket képvisel biztonságuk, felügyeletük, melyre technológiai támogatásként az adatszivárgás megelőzési szoftverek (DLP) jöttek létre. Ezek közül a piacon évek óta bizonyító, teljeskörű és robosztus megoldással, a Symantec Data Loss Prevention rendszerével van mélyreható többéves tapasztalatunk, mely alkalmazásával már számos ügyfelünknél vezettünk be sikeresen teljes adatszivárgás elleni programot.

Szolgáltatásainkról részletesebben az alábbi menüpontokban tájékozódhatnak:

képpp