Biztonsági megoldások

A cégünk által nyújtott, több gyártó megoldásaihoz köthető biztonsági szolgáltatások a piacon fellelhető biztonsági megoldások széles körét lefedik, igazodva az egyre komplexebbé váló elvárásokhoz.

A komplex, réteges támadások előfordulása ma már egyre gyakoribb a kibertértámadásokban, erre való tekintettel szakértőink magas szintű és rétegzett védelmet biztosító EDR/XDR (ATP) megoldásokkal dolgoznak.

A vállalati hálózatok „határvédelme” érdekében már egyértelműen nem bizonyul elegendőnek a klasszikus értelemben vett tűzfalak használata. Cégünk a Broadcom/Symantec által kínált piacvezető webbiztonsági proxy és izolációs megoldásait implementálja ügyfeleink belső hálózatába fizikai, virtuális architektúrába vagy felhős szolgáltatásként ügyfeleink igényeinek megfelelően. Tűzfalak tekintetében a Palo Alto és a Check Point modern megoldásaira (NGFW) alapozva építünk ki védelmi vonalat az ügyfelek számára.

A webbiztonsági szolgáltatások mellett kiemelkedő fontossággal bír a megbízható végpontvédelmi rendszerek kiépítése nagyvállalati környezetben. A különböző gyártók végpontvédelemre fejlesztett technológiáinak segítségével célzottan, nagy hatásfokkal lép fel az esetleges támadásokkal szemben.

A biztonsági eseményekkel kapcsolatos feladatok hatékony ellátására a SIEM/SOAR rendszerek bevezetését ajánljuk és vezetjük be, piacvezető megoldások mellett több Magyarországon még kevésbé elterjedt megoldás potenciális lehetőségeit is figyelemmel kísérjük.

A vállalati és személyes adatok védelme az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kapott, az üzlet szempontjából hatalmas értéket képvisel biztonságuk, felügyeletük, melyre technológiai támogatásként az adatszivárgás megelőzési szoftverek (DLP) jöttek létre. Ezek közül a piacon évek óta bizonyító, teljeskörű és robosztus megoldással, a Symantec Data Loss Prevention rendszerével van mélyreható többéves tapasztalatunk, mely alkalmazásával már számos ügyfelünknél vezettünk be sikeresen teljes adatszivárgás elleni programot.

Annak érdekében, hogy vállalatunk folyamatosan lépést tudjon tartani a támadókkal folyamatosan fejleszti és felülvizsgálja saját portfólióját. Alapelveink közé tartozik, hogy egy szűk, de teljes és magas színvonalú portfóliót tudjunk képviselni és a kapcsolódó tudás mindig megelőzze az aktuális ügyféligényeket. Ennek érdekében mérnökeink az általunk preferált gyártó minden megoldása terén legalább 2 db akkreditált vizsgát tesznek és tartanak napra készen. Ezen túlmenően igyekszünk minden olyan lehetőséget (hazai és nemzetközi konferenciák, képzések) megragadni, melyek hozzájárulnak a szaktudásunk emeléséhez és ügyfeleink elégedettségéhez.

Szolgáltatásainkról részletesebben az alábbi menüpontokban tájékozódhatnak:

képpp