Rólunk

Az elmúlt pár év bebizonyította azt, hogy a kiberbiztonsági események nem csak az informatikabiztonsággal foglalkozók körében, hanem a mindennapokban is komoly kihívásokat jelentenek. A folyamatos technológiai fejlődés egyre komplexebb rendszerek létrejöttét segíti elő, azonban ezeket a képességeket az ártó szándékú fél is felhasználhatja, így lehetővé téve azt, hogy számos új típusú fenyegetés jelenjen meg a kibertérben. Elég csak a WannaCry vagy a NotPetya kampányokra gondolni, amikor számos, a mindennapi életvitelhez elengedhetetlenül szükséges szolgáltatás került veszélybe vagy lehetetlenült el.

Cégünk több, mint 10 éves tapasztalatával ezekre a kihívásokra nem csak hatékonyan reagál, hanem preventív módon fel is lép ellenük. Különböző technológiák integrálásán túl szakértői gárdánk szinte az összes IT biztonsági területet lefedi, és a kiemelt gyártói partnerség, illetve támogatás lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a kor kihívásaival arányos védelmet és biztonságot élvezhessék.

Legyen szó akár a végpontvédelmet, akár beágyazott rendszerek védelmét szolgáló implementációkról vagy titkosítási eljárásokról, portfóliónk alternatív lehetőségeket biztosít mind a multinacionális ágazatok, mind a kisvállalkozások képviselői számára, éppen úgy, mint a létfontosságú rendszerelemek üzemeltetőinek vonatkozásában.

Ügyfeleink számára a biztonsági megoldások integrálása mellett IT biztonsági tanácsadást is biztosítunk, amivel portfóliónkat még komplexebbé és sokrétűvé tettük.  Többéves szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy akár nagy apparátussal rendelkező intézmények, vagy kis –és középvállalkozások számára is szakszerű auditot vezessünk le a törvényi vagy szabványi megfeleltetés tükrében, továbbá a feltárt hiányosságok, kockázatok mértékét hatékonyan csökkentsük. Tanácsadói tevékenységünk két főpillére a Secportal és Kürt partnerként a SeCube.

Biztonsági és auditálási megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink védelmét úgy biztosítsuk és tartsuk naprakészen, hogy funkcionalitásbeli vagy kényelmi kompromisszumok megoldására ne legyen szükség. Hisszük és valljuk azt, hogy az informatikabiztonság nem egy kötelező, kellemetlen és kényelmetlen kötelezettség, abban az esetben, ha az a kor követelményeinek megfelelően egy észrevétlen, de  agilis védvonalat képez a hatékony munkavégzés mellett.