Rólunk

Az elmúlt pár év bebizonyította azt, hogy a kiberbiztonsági események nem csak az informatikabiztonsággal foglalkozók körében, hanem a mindennapokban is komoly kihívásokat jelentenek. A folyamatos technológiai fejlődés egyre komplexebb rendszerek létrejöttét segíti elő, azonban ezeket a képességeket az ártó szándékú fél is felhasználhatja, így lehetővé téve azt, hogy számos új típusú fenyegetés jelenjen meg a kibertérben.

Cégünk több, mint 14 éves tapasztalatával ezekre a kihívásokra nem csak hatékonyan reagál, hanem preventív módon fel is lép ellenük. Különböző technológiák integrálásán túl szakértői csapatunk a főbb IT biztonsági területeket lefedik, az általunk javasolt megoldások tekintetében szakembereink ezekhez kapcsolódóan az elvárt tudással és szakképesítéssel rendelkeznek. A kiemelt gyártói partnerség, illetve támogatás lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a kor kihívásaival arányos védelmet és biztonságot élvezhessék.

Legyen szó akár a végpontvédelmet, akár beágyazott rendszerek védelmét szolgáló implementációkról vagy titkosítási eljárásokról, portfóliónk alternatív lehetőségeket biztosít mind a multinacionális ágazatok, mind a kisvállalkozások képviselői számára, éppen úgy, mint a létfontosságú rendszerelemek üzemeltetőinek vonatkozásában.

Ügyfeleink számára a biztonsági megoldások integrálása mellett IT biztonsági tanácsadást is nyújtunk, mely kiterjed az incidenskezelés tárgykörére is.  Többéves szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy akár nagy apparátussal rendelkező intézmények, vagy kis –és középvállalkozások számára is szakszerű auditot vezessünk le a törvényi vagy szabványi megfeleltetés tükrében, továbbá a feltárt hiányosságok, kockázatok mértékét hatékonyan csökkentsük.

Hisszük és valljuk azt, hogy az informatikabiztonság nem egy kötelező, kellemetlen és kényelmetlen kötelezettség, abban az esetben, ha az a kor követelményeinek megfelelően egy észrevétlen, de agilis védvonalat képez a hatékony munkavégzés mellett.