Palo Alto – Emerging Markets Partner Summit részvétel – Törökország

Vezető tanácsadónk Kamarás Bálint, a Palo Alto meghívására május 27-30. között képviselte cégünket a 2022-es első igazán nagynak tekinthető Palo Alto rendezvényen Isztambulban, melynek elsőszámú célja a régiós gyártói és partneri megbízottak kapcsolattartása és informálása volt. 

„Igen érdekes volt megélni első kézből, hogy a gyártó milyen nagy fejlődésen ment keresztül a pandémia alatt, illetőleg hogy milyen régiónként eltérő irányelvek és eredmények útján tette mindezt. Magyarország speciális helyzetben van, néhány területen ugyan előrébb jár, de többségében még nem zárkózott fel teljesen más régiós országokhoz képest. Összességében hasznos üzletfejlesztési tudást adott a rendezvény, például a kisebb partnerek számára még rugalmasabbá és testre szabhatóbbá válik a NextWave program a 4.0-ás verzió közel jövőbeni érkezésével.” – Kamarás Bálint

Terveink között szerepel a Tech Summit-on, továbbá az Ignite rendezvénysorozat soron következő állomásán is a részvétel, hogy még inkább releváns tudást szerezzük a gyártótól első kézből. 

2022.06.30.