Microsoft Microsoft Azure Security képesítés

Bodák Dániel kollégánk sikeresen vizsgázott és megszerezte a Microsoft Azure Security Technologies (Azure Biztonsági Technológiák) képesítést. Ezen képesítés segít az információbiztonsági szakemberünknek megérteni és hatékonyan kezelni a biztonsági kihívásokat és fenyegetéseket az Azure felhőalapú környezetben. Az alábbi ismeretekre tett szert:
  • Azure biztonsági alapelvek és eszközök: Az Azure biztonsági funkciók, politikák és elvek áttekintése, beleértve az Azure Active Directory, az Azure Security Center és az Azure Monitor használatát.
  • Az Azure környezet biztonsági kezelése: A virtuális hálózatok biztonságának beállítása, a hozzáférési irányítás kezelése, az Azure Key Vault és az Azure Disk Encryption használata, valamint a biztonsági mentés és helyreállítási folyamatok végrehajtása.
  • Azure azonosítás és hozzáféréskezelés: Az Azure Active Directory (Azure AD) biztonsági beállításainak kezelése, az Azure AD identitás- és hozzáféréskezelési funkcióinak konfigurálása, a többfaktoros azonosítás beállítása és az Azure Privileged Identity Management használata.
  • Azure adatvédelem és védelmi mechanizmusok: Az Azure Storage, Azure SQL Database és Azure Cosmos DB adatbázisok biztonsági beállításainak konfigurálása, az adatok titkosítása, a biztonsági mentések és helyreállítás végrehajtása.
Kérdése esetén, keressen minket bizalommal az info@cdsys.hu címen vagy a központi elérhetőségeinken.

2023.08.14.