Jogosultság kezelés

A belső támadások elleni védekezés egyik hatékony módja a központi jogosultság- és felhasználó kezelés egy Identity vagy Access Management rendszer bevezetésével, amellyel folyamatosan és pontosan fenntartható és kialakítható a felhasználói jogosultságok és hozzáférések kívánt állapota, valamint nyomon követhetőek a bekövetkezett változások, kiemelten figyelve ezek jogos vagy jogtalan változtatására.

A hazai Identity Management területén cégünk büszkélkedhet a legnagyobb szakértői bázissal. Magasan képzett munkatársaink rendelkeznek azzal a magas szintű szakmai és módszertani tudással és tapasztalattal, ami garantálja a jogosultságkezelő rendszerek bevezetésének sikerét. Ezt támasztják alá sikeresen lezárt, illetve jelenleg is futó projektjeink.

Jártasságunk a különböző vevői és vállalkozói szervezetekkel történő közös munkában, új szoftverek, szoftverrendszerek bevezetésében a fentiekkel együttesen biztosítják ügyfeleink számára a kitűzött célok mérhető teljesülését, a minőség folyamatos érvényesülését, valamint a kockázatok hatékony kezelését.